fbpx

Таванно отоплително фолио – ECOFILM C

Oтоплително фолио за стени и тавани ECOFILM C – идеалната таванна или стенна отоплителна система, която се монтира под гипскартон. То работи абсолютно безшумно и без миризма, и не изисква никаква поддръжка. Доставя се с 10год. гаранция, като живота му е доста по-дълъг (30-50год.). Продуктът е тестван според всички европейски норми.

Таванно отоплително фолио

Фолиото ECOFILM C постига балансирано разпределение на топлината навсякъде по повърхността (без температурни разлики). Работната температура на ECOFILM C се контролира много точно с помощта на термостат. Като всяко радиантно отопление е възможно да се създаде комфорт при много по-ниска температура спрямо конвенционалното отопление. Намаляването на температурата с 1 °С намалява цялостната сметка за отопление с 6%.

Благодарение на специалната си конструкция фолиото може да продължи да функционира дори и в случай на механична повреда (дупки от пирони, бормашина и др.). Ако отоплителното фолио се перфорира на дадено място поради невнимание, мощността незабележимо ще намалее (в повреденото място), но фолиото ще продължи да функционира.