Fenix TFT Wi-Fi интеграция с Google Home и Amazon Alexa

Готова е основна актуализация на фърмуера на терморегулатор Fenix TFT Wi-Fi до версия 1.05, като за устройства включени към облака, тя се извършва автоматично. След актуализирането потребителите ще могат да се възползват от интеграция на термостата с виртуалните асистенти на водещите компании за управление на системи умен дом – Google Home и Amazon Alexa. Актуализацията въвежда още нов „Професионален режим“ на управление, ограничаващ работата с термостатите в обществени сгради и възможност за брандиране на изгледа им с индивидуално фирмено лого.

Интеграция с Google Home и Amazon Alexa

Функцията предоставя на потребителите на тези асистенти възможност да управляват термостатите си от една платформа както ръчно, така и с гласов контрол. С помощта на асистентите е възможно да включвате/изключвате отоплението, да променяте зададената желана температура, да превключвате между ръчен режим и режим на седмична програма и да питате за текущата температура в дадено помещение.

За свързването на термостата с вашия аститент, първо трябва да създадете стандартна инсталация в акаунта на приложението Fenix ​​TFT Wi-Fi. След въвеждане на данните за вашите термостати във виртуалния асистент, те ще бъдат свързани и информацията от термостатите ще бъде синхронизирана. Всички функции на приложението Fenix ​​TFT Wi-Fi ще останат активни за по-подробни настройки.

Професионален режим

Актуализацията ще донесе нов режим за използване в хотели, къщи за гости или обществени зони, където не са желателни неоторизирани промени в настройките на термостата. Този „Професионален режим“ се активира чрез менюто на термостата, като след активиране той показва само текущия режим на отопление и зададената температура (само стайната температура или само температурата на пода). На този екран потребителят може да зададе само предпочитаната единица за температура. Всички останали настройки могат да се променят само от администратора на сградата чрез мобилно приложение.

Една от характеристиките на професионалния режим ще бъде, в случай на интерес, опцията за качване на фирмено лого като скрийнсейвър за дадена група термостати – логото трябва да бъде предоставено във формат .bmp с размерите 320 x 240 пиксела, заедно с информация за потребителския акаунт и инсталация, позволяващи идентифициране на термостатите, на които трябва да се качи логото.

Дигитален терморегулатор Fenix TFT WiFi

Fenix TFT Wi-Fi

Дигитален програмируем терморегулатор с тъч скриийн, Wi-Fi управление и интеграция със виртуалните асистенти Google Home и Amazon Alexa

492.00лв. с ДДС

Item added to cart.
0 items - 0,00 лв.