Отопление за домашни любимци

Идеалният начин да подсигурите уюта и комфорта на вашия домашен любимец или растение.

Отглеждането на различни видове животни и растения понякога може да се окаже доста трудно, тъй като всеки един вид има своите различни предпочитания и изисквания към средата, в която живее. Нагревателите за терариуми и вивариуми Ultratherm са най-лесният и ефективен начин, за да осигурите необходимата топлина и уют на вашия домашен любимец или растение.

Отоплително фолио за домашни любимци

Принцип на действие

Отоплението, което излъчват нагревателите е лъчисто. Вълната им на излъчване е невидима за човешкото око и е насочена главно към затоплянето на обектите в терариума или вивариума. Този вид лъчисто отопление е много сходно с топлината излъчвана от слънцето, то има способността да загрява всичко до което достигне. Животните и растенията поемат тази топлина по начин много наподобяващ затоплянето в естествена среда.

Видове инфрачервени нагреватели ULTRATHERM

Viv Strip – Нагревателните ленти Viv Strip са предназначени за отоплението на определени зони от вивариумите или терариумите .

Viv Mat – Нагревателните фолиа Viv Mat се предлагат в по-големи размери от нагревателните ленти Viv Strip и за това те се използват за затоплянето на по-голяма част от вивариумите или терариумите.

Happy Hamster – Нагревателното фолио Happy Hamster е подходящо за различни видове гризачи. Въпреки, че гризачите не са от най-топлолюбивите животни, по време на зимния сезон, те също се нуждаят от допълнителен източник на топлина и нагревателното фолио е идеалният начин за подсигуряването на комфорта им през този период.

Item added to cart.
0 items - 0,00 лв.