fbpx

Лъчисти отоплителни панели и фолио за битова употреба

Отоплително фолио за таван

Таванно отоплително фолио – ECOFILM C

Oтоплително фолио за стени и тавани ECOFILM C е идеалната таванна или стенна отоплителна система, която се монтира под гипскартон. То работи абсолютно безшумно и без миризма, и не изисква никаква поддръжка. Доставя се с 10год. гаранция.

Нискотемпературни лъчисти панели

ECOSUN GR

ECOSUN GR панелите са уникални продукти, които съчетават в себе си ефикасността на радиантното отопление и естествената красота на стъклото. Тези висококачествени продукти са предназначени главно за отопление на модерни и стилни помещения, в които е наблегнато върху изчистения дизайн и ефективността.

ECOSUN G

Стъклен панел с тънък профил – 20мм (панел + рамка). Панелът е снабден с термозащита, рамка от алуминий и гъвкави фиксатори, позволяващи монтаж на стена (вертикално) и на таван (хоризонтално).

ECOSUN G Print

ECOSUN G стъклените отоплителни панели, могат да бъдат произведени с печатна повърхност, която ще превърне лъчистия нагревател в уникален и силно забележим аксесоар за вашият дом.

ECOSUN U

Универсални отоплителни панели за монтаж в жилищни и индустриални помещения, директно върху тавана или за вграждане в окачен таван.

ECOSUN K+

Панелите ECOSUN K+ са предназначени за вертикален монтаж. Подходящи са за отопление на офис бюра, пейки, стационарни работни места, като каси в супермаркети и охранителни будки, кучешки колиби и други.

ECOSUN Natural

Подходящи са за официални стаи, зали и бани, както и за стандартни дневни. Панелите могат да бъдат окачени както по дължина, така и по ширина, но винаги само във вертикално положение. Отоплителните панели се предлагат в 5 цветови варианта имитиращи външния вид на естествения камък.