Подово отоплително фолио

Подово отоплително фолио ECOFILM F

Инфрачервеното фолио(нано фолио) е идеалното решение за подова електрическа отоплителна система, когато искаме да комбинираме с дървени или ламинирани подови настилки – паркет, ламинат, винилов паркет. Параметрите на фолиото гарантират спазването на важни ограничения на подовите материали. Благодарение на малката дебелина на фолиото (само 0.4мм), нивото на пода се запазва максимално. Фолиото работи абсолютно безшумно и без миризма, и не изисква никаква поддръжка. Доставя се с 10 години гаранция, като живота му е доста по-дълъг. Произвежда се на ролки с широчина 600 мм. Благодарение на специалния материал, съставляващ отоплителното фолио, то може да бъде срязано на всеки 10 мм, за да се постигне точната и желана дължина на пътеките. Пътеките фолио се поставят по цялата площ и са свързани паралелно посредством кабели с конектори. Необходимо е поставянето на топлоизолация под фолиото, която елиминира нуждата от подложката паркета/ламината. Поставянето на подовата настилка е възможно пряко след монтажът на отоплителната система.

Работната температура е прецизно контролирана в сравнение с другите видове отопление (водно подово отопление) и така е възможно да се постигне точно и лесно контролиране на зададените комфортни и икономични температури във времето. Прецизността на управление спестява средства (намаляването на температура с 1 °С намалява разходите с около 6%) и създава стабилна и комфортна околна температура.

Подовото отоплително фолио ECOFILM F може да бъде закупено на линеен метър, а монтажните комплекти ECOFILM Set са предварително приготвени в различни дължини. Oтоплителните мрежи AL MAT са предназначени за монтаж под ламиниран или дървен „плаващ” под. Те са вариант на нагревателното фолио ECOFILM F, проектиран за приложения, за които фолиата не могат да се използват. Подходящи са за монтаж в мокри помещения.

Базови принципи и изисквания

  • Нагревателните ленти не бива да се препокриват или да се поставят една върху друга.
  • Фолиото може да се скъсява на дължина на оказаните за това места.
  • Ширината на фолиото не трябва да се скъсява.
  • При изграждане на подовото отопление трябва да се предвидят поне 5см отстъп от периферни стени.
  • Нагревателното фолио не бива да се поставя под масивни мебели, които не са на крачета.

Продукти

Инфрачервено отоплително фолио за подово отопление

ECOFILM F

Инфрачервено отоплително фолио за подово отопление.

Монтажен комплект за подово отопление под ламинат

ECOFILM Set

Монтажни компплекти за подово отопление с инфрачервено фолио.

Отоплителна мрежа AL MAT

Отоплителна мрежа за подово отопление под плаващ под.

Изготвяне на индивидуална оферта

Получете консултация и заявете индивидуална оферта днес! Свържете се с един от нашите специалисти и започнете да реализирате проекта си. Ние ще Ви преведем през процеса и ще Ви осигурим професионален монтаж.

Направете запитване

Или позвънете на
0889 666 415 и 0889 666 413

Item added to cart.
0 items - 0,00 лв.