Фирма Екофлор България ЕООД е изключителен търговски представител на електрически отоплителни системи Fenix – Чехия и на системи за охлаждане с водна мъгла MGF- Италия.

Основната ни политика, е да предлагаме най-доброто и най-изгодното на нашите клиенти, като това по никакъв начин не намалява качеството на продуктите или повишава безпочвено цените на нашите системи. Всички системи, които предлагаме се ползват с добро име по цял свят. Разработени са по последните технологии и отговарят на всички европейски стандарти и изисквания за качество, тествани във водещи европейски лаборатории. Благодарение на дългогодишния опит,който наследихме от производителя, и множеството изпълнени обекти и доволни клиенти, фирма Екофлор България се превърна в една от водещите български компании в сферата на енергийно ефективните системи.

Търговската група Fenix е основана след Кадифената революция през 1990 г. като една от първите частни компании в Чехия. Член-основател беше производствената компания Fenix s.r.o., а първите продукти, произведени от компанията, бяха най-продаваните ел. лъчисти отоплителни панели ECOSUN. С нарастването на пазарното търсене на тези продукти се появиха още – електрически конвектори ECOFLEX, отоплителни кабели и рогозки ECOFLOOR и отоплителни фолиа ECOFILM, управления и регулатори за отоплителните системи, както и широка гама от аксесоари.

Днес холдингът се състои от единадесет търговски дружества и е един от най-големите европейски производители на повърхностни електрически отоплителни системи – изнася своите продукти в повече от 70 страни на 4 континента.

Изготвяне на индивидуална оферта

Получете консултация и заявете индивидуална оферта днес! Свържете се с един от нашите специалисти и започнете да реализирате проекта си. Ние ще Ви преведем през процеса и ще Ви осигурим професионален монтаж.

Направете запитване

Или позвънете на
0889 666 415 и 0889 666 413

Item added to cart.
0 items - 0,00 лв.