Отопление на улуци и водостоци с нагревателни кабели

Ние предлагаме широка гама продукти за приложение през зимата, които предпазват улуците, воронките, стрехите и водосточните тръби от замръзване. Основната цел на системите за размразяване на лед и сняг е да предотвратяват бъдещи ремонти по покривната конструкция и фасадата на вашата сграда. Освен това предпазват преминаващите xoрa от падащи ледени и снежни късове.

Нагревателните кабели ADPSV 20 W/м с пълна екранировка, UV защита и много добри механични свойства са създадени именно за приложение в такива случаи.

Ние ви предлагаме напълно автоматизирани системи, които се грижат за вашият комфорт. Микропроцесорното управление гарантира че вашата система няма да работи, когато не е необходимо, като по този начин пестите електроенергия. За правилната и ефикасна работа на системата управлението играе най-важна роля. Оборудвано със сензор за измерване на температурата на въздуха и сензор следящ натрупването на лед и сняг в улуците, потреблението на електроенергия е минимално, и само в случаи, когато е необходимо. Прикрепването на нагревателния кабел за улука става посредством монтажните скоби за улук или T-Strip шина. За закрепването на кабелите във водостоците се използват скоби за водосток прихванати за PVC веригата за водостоци. Системата против лед и сняг в улуци и водостоци се захранва в индивидуално изградено ел. табло според нуждите на клиента и обекта.

Приложение

  • Отопление на улуци и водостоци
  • Отопление на козирки
  • Отопление на воронки
  • Отопление на улами
  • Отопление на отводнителни решетки

Базови принципи и изисквания

  • За стандартни улуци / водостоци в региони с надморска височина до 1000м – 40W/m в улуците и водосточните тръби(две дължини). 
  • За нестандартни улуци и региони с надморска височина над 1000м – 60W/m в улуците (три дължини) и 40W/m във водосточните тръби (две дължини). 
  • При изграждането на системата нагревателните кабели не бива да се преплитат един в друг.
  • Нагревателните кабели не се режат, удължават или скъсяват.
  • Монтирането на нагревателни кабели в минусови температури е непрепоръчително

Продукти

ADPSV 20 W/м

Нагревателен кабел за улуци и водостоци – 20 W/м.

Управление на системи против лед и сняг EBERLE EM 524 89

EBERLE EM 524 89

Еднозоново микропроцесорно управление за системи против лед и сняг.

Управление на системи против лед и сняг EBERLE EM 524 90

EBERLE EM 524 90

Двузоново микропроцесорно управление за системи против лед и сняг.

EBERLE DTR-E 3102

Терморегулатор с вграден въздушен датчик за системи против замръзване.

Изготвяне на индивидуална оферта

Получете консултация и заявете индивидуална оферта днес! Свържете се с един от нашите специалисти и започнете да реализирате проекта си. Ние ще Ви преведем през процеса и ще Ви осигурим професионален монтаж.

Направете запитване

Или позвънете на
0889 666 415 и 0889 666 413

Item added to cart.
0 items - 0,00 лв.