Отопление на улуци и водостоци с нагревателни кабели

Ние предлагаме широка гама продукти за приложение на места с висока надморска височина и ниски температури през зимата, които предпазват улуците,воронки,стрехите и водосточните тръби от замръзване. Основната цел на системите за размразяване на лед и сняг е да предотвратяват бъдещи ремонти по покривната конструкция и фасадата на вашата сграда. Освен това предпазват хората преминаващи около сградата от падащи ледени и снежни късове.  

Oтоплителни кабели ADPSV с екранировка и UV защита са създадени именно за приложение в такива случаи. Тези кабели имат много добри механични свойства и висока мощност достигаща до 30 W/m.

Ние ви предлагаме напълно автоматизирани системи, които се грижат за вашият комфорт. Микропроцесорното управление гарантира че вашата система няма да работи, когато не е необходимо, като по този начин пестите електроенергия.

За правилната и ефикасна работа на системата управлението играе най-важна роля. Оборудвано със сензор за измерване на температурата на въздуха и сензор следящ натрупването на лед и сняг в улуците, потреблението на електроенергия е минимално и само в случаи когато е необходимо.