Отоплителни системи на външни площи

Нагревателни кабели за алеи, тротоари, паркинги, гаражи и стълби.

Електрическите отоплителни системи ECOFLOOR намират изключително успешно и ефективно приложение при отопление на външни площи – стълби, алеи, товарни рампи, гаражи, паркинги. Употребата на нагревателни кабели позволява изграждането на гъвкави системи за външно електрическо отопление – цялостно, коловозно или според нуждите на проекта, като едновременно премахва натрупаният сняг и предотвратява от заледяване.

Отоплителния кабел/мрежа може да бъде монтиран във всички видове материали – бетон, асфалт, пясък. Все пак конструкцията и монтирането на отоплителните елементи трябва да бъдат съобразени с натовареността на алеята. Ако тя е пешеходна кабелите могат да бъдат монтирани с носещия пясъчен слой. При алеи с по-голяма натовареност кабелите трябва да бъдат монтирани в слоя бетон или асфалт.

Приложение

  • Отопление на алеи и тротоари
  • Отопление на товарни рампи
  • Отопление на паркинги
  • Отопление на стълби
  • Отопление на гаражи
  • Отопление на коловози

Ние предлагаме устойчиви нагревателни кабели с по-голяма линейна мощност, пълна екранизация, двойна изолация и UV защита, които напълно покриват параметрите за външни приложения. Конструкцията на кабела подсигурява голяма механична якост и голяма мощност ( до 40 W/м). За правилната и ефикасна работа на системата управлението играе най-важна роля. Висококачествените микропроцесорни управления на марката EBERLE предлагат прецизно автоматизирано управление, което ви гарантира много по-ефикасен и икономичен начин на работа. Оборудвани със сензор за измерване на температурата на земята и сензор следящ натрупването на лед и сняг, потреблението на електроенергия е минимално и само в случаи, когато е необходимо. Системата против замръзване се захранва в индивидуално изградено ел. табло според нуждите на клиента и обекта.

Продукти

Улесняване на строителни работи през зимния период

През зимния период, суровите климатични условия могат да доведат до усложнения на строителните обекти по време на ремонта на повредени газови и водни инсталации, изкопни работи и други. Тези проблеми могат да бъдат избегнати с помощта на електрическите отоплителни постелки D-MAT и S-MAT предназначени за отоплението на открити площи.

Изготвяне на индивидуална оферта

Получете консултация и заявете индивидуална оферта днес! Свържете се с един от нашите специалисти и започнете да реализирате проекта си. Ние ще Ви преведем през процеса и ще Ви осигурим професионален монтаж.

Направете запитване

Или позвънете на
0889 666 415 и 0889 666 413

Item added to cart.
0 items - 0,00 лв.